Villa Medic

Makarska Riviera, Brela
Villa Medic Öne Çıkan Resim
Villa Medic Dış Mekan
Villa Medic Dış Mekan
Villa Medic Dış Mekan
Villa Medic Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Villa Medic
105 Frankopanska Makarska Riviera, Brela

Villa Medic misafirlere Brela bölgesinde, plaj yakınında, Baska Voda Promenade ve Brela Plajı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Baska Voda Limanı ile 0,7 mi (1,1 km) ve Aziz Nikola Heykeli ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 plaj barı ideal. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Brela bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 323 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Stüdyo, Balkon (K)
Stüdyo,
Stüdyo, Balkon (s3)
Room
Apart Daire, Balkon, Deniz Manzaralı (K4)
Room
Stüdyo, Teras, Deniz Manzaralı (P)
Room
Apart Daire, Balkon (S2)
Room
Apart Daire, Balkon (S1)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x