Bluesun Mala Berulia

Makarska Riviera, Brela
Bluesun Mala Berulia Genel
Bluesun Mala Berulia Genel
Bluesun Mala Berulia Genel
Bluesun Mala Berulia Genel
Bluesun Mala Berulia Genel
Image More +47 fotoğraf
Bluesun Mala Berulia
Frankopanska 66 Makarska Riviera, Brela

Bluesun Mala Berulia misafirlere Brela bölgesinde, plajda, Baska Voda Promenade ve Brela Plajı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Baska Voda Limanı ile 0,6 mi (1 km) ve Aziz Nikola Heykeli ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Bluesun Mala Berulia misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 45 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sauna, spor salonu ve sezonluk açık havuz mevcuttur. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Kısmi Deniz Manzaralı (Annex Building)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Ek Bina

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x