Villa Masseria Marini

Ottaviano
Villa Masseria Marini Öne Çıkan Resim
Villa Masseria Marini Dış Mekan
Villa Masseria Marini Dış Mekan
Villa Masseria Marini Dış Mekan
Villa Masseria Marini Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Villa Masseria Marini
Strada Provinciale Querce, Marini , Ottaviano

Ottaviano bölgesindeki Villa Masseria Marini konaklamanızda, Mount Vesuvius - Pompei (bölge) ve Sarno Valley National Archaeological Museum ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu küçük otel Pompeii Arkeoloji Parkı ile 9,1 mi (14,6 km) ve Pompeii Forum ile 14,8 mi (23,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca küçük otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, portatif/ilave yatak istenebilir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x