Palazzo Caracciolo del Sole

Terzigno
Palazzo Caracciolo del Sole Öne Çıkan Resim
Palazzo Caracciolo del Sole Dış Mekan
Palazzo Caracciolo del Sole Dış Mekan
Palazzo Caracciolo del Sole Dış Mekan
Palazzo Caracciolo del Sole Dış Mekan
Image More +145 fotoğraf
Palazzo Caracciolo del Sole
Piazza Troiano Caracciolo del Sole 54 , Terzigno

Terzigno bölgesindeki Palazzo Caracciolo del Sole konaklamanızda, Mount Vesuvius - Pompei (bölge) ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Vezüv Ulusal Parkı ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Pompeii Arkeoloji Parkı ile 5,1 mi (8,3 km) ve Pompeii Forum ile 11,8 mi (19 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve Akıllı televizyonlar bulunan 12 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı, lobide kahve servisi ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Amalfi)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Positano)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Capri)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Sorrento)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Napoli)
Room
Dört Kişilik Oda (Pompei)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x