Villa Maria Pia

Alghero - Kuzey Sardinya, Algero
Villa Maria Pia Dış Mekan
Villa Maria Pia Dış Mekan
Villa Maria Pia Dış Mekan
Villa Maria Pia Dış Mekan
Villa Maria Pia Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Villa Maria Pia
Via della Tramontana 13 Alghero - Kuzey Sardinya, Algero

Villa Maria Pia misafirlere Algero bölgesinde, denize sıfır, Porto Conte Bölge Doğa Parkı yakınında ve Maria Pia Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel San Giovanni Plajı ile 0,9 mi (1,4 km) ve Maddalena Kulesi ile 2,1 mi (3,3 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

15 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x