Residence Oasis

Alghero - Kuzey Sardinya, Algero
Residence Oasis Genel
Residence Oasis Genel
Residence Oasis Genel
Residence Oasis Genel
Residence Oasis Genel
Image More +61 fotoğraf
Residence Oasis
srl Viale I Maggio Alghero - Kuzey Sardinya, Algero

Residence Oasis misafirlere Algero bölgesinde, havaalanı yakınında, Porto Conte Bölge Doğa Parkı ve Maria Pia Plajı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu rezidans San Giovanni Plajı ile 0,5 mi (0,9 km) ve Maddalena Kulesi ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Akşam yemeği için rezidansın restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Otelde misafirlere içecek servisi yapan 2 bar/dinlenme salonu veya 3 plaj barı mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 66 odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

2 açık yüzme havuzu veya 2 spa küveti keyfi sürün ve açık tenis kortları dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu rezidansta ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, bilgisayar istasyonu ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (for 4 people)
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası (for 5 people)
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası (for 6 people)
Room
Economy Apart Daire, 1 Yatak Odası (for 4 people)
Room
Economy Apart Daire, 1 Yatak Odası (for 5 people)
Room
Economy Apart Daire, 2 Yatak Odası (for 6 people)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x