Villa Mare Monte

Malia
Villa Mare Monte Genel
Villa Mare Monte Genel
Villa Mare Monte Genel
Villa Mare Monte Genel
Villa Mare Monte Öne Çıkan Resim
Image More +284 fotoğraf
Villa Mare Monte
2 Kondilaki between Malia and Stalis , Malia

Villa Mare Monte konaklamanızda Hersonissos bölgesinde, plaj yakınında, Stalis Plajı ve Malia Sarayı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu apart daire Star Beach Water Park ile 7 km (4,3 mil) ve Aquaworld Akvaryumu ile 7,9 km (4,9 mil) mesafede.

Otelin restoranı Mare Monte misafirlere havuz manzarasına nazır yemek keyfi ayrıcalığı sunuyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi de mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 23 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 24-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Stüdyo, Bahçe Manzaralı (Double)
Luxury
Luxury Apart Daire, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Stüdyo (Triple)
Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası
Superior
Superior Stüdyo (Double)
Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x