Aegean Sky Hotel & Suites

Malia
Aegean Sky Hotel & Suites Öne Çıkan Resim
Aegean Sky Hotel & Suites Dış Mekan
Aegean Sky Hotel & Suites Dış Mekan
Aegean Sky Hotel & Suites Dış Mekan
Aegean Sky Hotel & Suites Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Aegean Sky Hotel & Suites
Ilarionos Katsouli 17 , Malia

Aegean Sky Hotel & Suites misafirlere Hersonissos merkezinde, Malia Ruins ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Stalis Plajı ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Star Beach Water Park ile 4,8 mi (7,7 km) ve Malia Beach ile 1 mi (1,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere hafta içi ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 73 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 24-inç düz ekran televizyon ve ücretli kablosuz İnternet vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Ücretli su parkı ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. 35 km içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo (Promo for 2 people)
Stüdyo
Stüdyo (Promo for 4 people)
Superior
Superior Stüdyo (for 3 people)
Stüdyo
Stüdyo (Promo for 3 people)
Superior
Superior Stüdyo (for 4 people)
Superior
Superior Stüdyo (for 2 people)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x