Villa Mando

Decentralized Administration Of The Aegean, Mikonos
Villa Mando Öne Çıkan Resim
Villa Mando Dış Mekan
Villa Mando Dış Mekan
Villa Mando Dış Mekan
Villa Mando Dış Mekan
Image More +109 fotoğraf
Villa Mando
Super Paradise Decentralized Administration Of The Aegean, Mikonos

Villa Mando konaklamanızda Mikonos bölgesinde, Super Paradise Beach ile 0,6 km (0,4 mi) ve Mikonos Değirmenleri ile 6,2 km (3,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı villa Elia Plajı ile 6,2 km ve Psarou Plajı ile 7 km mesafede.

Misafirlere her gün 9.30 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Akdeniz stili villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa
Villa (Mando 1)
Villa
Villa (Mando 2)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x