Villa Malekis by Sejour Maroc

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Annakhil
Villa Malekis by Sejour Maroc Öne Çıkan Resim
Villa Malekis by Sejour Maroc Yerinde Yemek
Villa Malekis by Sejour Maroc Oda Düzeni
Villa Malekis by Sejour Maroc Oda Düzeni
Villa Malekis by Sejour Maroc Oda Düzeni
Image More +16 fotoğraf
Villa Malekis by Sejour Maroc
Golf Amelkis, Première Ligne Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Annakhil

Bu villa misafirlere Marrakech (Annakhil) bölgesinde, Amelkis Golf Club ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Marakeş Royal Golf Sahası ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı villa Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 5,4 mi (8,7 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 6,1 mi (9,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu villada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Size özel, mobilyalı balkon veya avlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 46-inç düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda ayrı küvet ve duş, derin küvet ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 5 Yatak Odası (Malekis)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x