Villa Magdalena

Meetjesland, Schaaperve
Villa Magdalena Genel
Villa Magdalena Genel
Villa Magdalena Genel
Villa Magdalena Öne Çıkan Resim
Villa Magdalena Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Villa Magdalena
83 Gentsesteenweg Meetjesland, Schaaperve

Eeklo bölgesindeki Villa Magdalena misafirlere Estate Het Leen ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Huysmanhoeve Bölge Merkezi ile 9 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Adegem Kanada Savaş Mezarlığı ile 6,4 km ve Buhar Merkezi ile 10,6 km mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Koloniyel stili oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x