B&B De Lievde

Meetjesland, Lievegem
B&B De Lievde Öne Çıkan Resim
B&B De Lievde Dış Mekan
B&B De Lievde Dış Mekan
B&B De Lievde İç Mekan
B&B De Lievde İç Mekan
Image More +33 fotoğraf
B&B De Lievde
Haantjen 2 Meetjesland, Lievegem

Lievegem bölgesindeki B&B De Lievde konaklamanızda Leeuwenhof ve Dr. Guislain Müzesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Bourgoyen-Ossemeersen Doğa Koruma Alanı ile 4,4 mi (7,1 km) ve Mazide Okul ile 5,9 mi (9,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Tam kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 9.00, hafta sonu 9.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada espresso kahve makinesi mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için sauna ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x