Villa Loreto

Alghero - Kuzey Sardinya, Algero
Villa Loreto Genel
Villa Loreto Genel
Villa Loreto Genel
Villa Loreto Öne Çıkan Resim
Villa Loreto Dış Mekan
Image More +80 fotoğraf
Villa Loreto
Strada provinciale 42 Alghero - Kuzey Sardinya, Algero

Villa Loreto misafirlere Algero bölgesinde, plaj yakınında, Porto Conte Bölge Doğa Parkı ve Maria Pia Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu rezidans San Giovanni Plajı ile 1,7 mi (2,7 km) ve Alghero Limanı ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Villa Loreto misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için ofis, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x