Villa Liliya

Doğu Sicilya, Fiumefreddo di Sicilia
Villa Liliya Öne Çıkan Resim
Villa Liliya Dış Mekan
Villa Liliya Dış Mekan
Villa Liliya Dış Mekan
Villa Liliya Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Villa Liliya
Via Ponte Boria 19 Doğu Sicilya, Fiumefreddo di Sicilia

Fiumefreddo di Sicilia bölgesindeki Villa Liliya misafirlere dağda, Giardini Naxos Plajı ve Spisone Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Lido Mazzaro ile 15,6 km (9,7 mil) ve Letojanni Plajı ile 16 km (9,9 mil) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x