Il Giardino degli Ovali

Doğu Sicilya, Fiumefreddo di Sicilia
Il Giardino degli Ovali Genel
Il Giardino degli Ovali Öne Çıkan Resim
Il Giardino degli Ovali Dış Mekan
Il Giardino degli Ovali Dış Mekan
Il Giardino degli Ovali Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Il Giardino degli Ovali
Strada Provinciale 72ii Doğu Sicilya, Fiumefreddo di Sicilia

Fiumefreddo di Sicilia bölgesindeki Il Giardino degli Ovali konaklamanızda Spiaggia di Fondachello ve Sao Marco Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Etna Dağı ile 5,1 mi (8,1 km) ve Isola Bella ile 12,2 mi (19,6 km) mesafede.

Pansiyonda oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

6 klimalı oda mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti verilir, beşik/çocuk yatağı (ücretli) ve Ücretli portatif/ilave yatak istenebilir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca lobide şömine ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Stüdyo
Room
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x