Villa Les Palmes

Tunus
Villa Les Palmes Genel
Villa Les Palmes Genel
Villa Les Palmes Genel
Villa Les Palmes Genel
Villa Les Palmes Öne Çıkan Resim
Image More +54 fotoğraf
Villa Les Palmes
78, Avenue Mohamed V , Tunus

Villa Les Palmes konaklamanızda Tunus merkezinde, Carrefour Market ve Cité de la Culture Kültür Merkezi Kompleksi ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu çevre dostu pansiyon Tunus Ulusal Tiyatrosu ile 3 km (1,8 mi) ve Habib Burgiba Caddesi ile 3,4 km (2,1 mi) mesafede.

Restoranda Villa Les Palmes misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Koloniyel stili pansiyonda ayrıca lobide şömine ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu pansiyonda etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

suite
suite NANA
suite
suite BECHIR
chambre
chambre SALOUHA
chambre
chambre BEYA

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x