Villa Leona V2

South Dalmatia, Zaton
Villa Leona V2 Öne Çıkan Resim
Villa Leona V2 Dış Mekan
Villa Leona V2 Dış Mekan
Villa Leona V2 Dış Mekan
Villa Leona V2 Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Villa Leona V2
Obala Stjepana Radica 56 South Dalmatia, Zaton

Bu apart otel misafirlere Dubrovnik bölgesinde, plaj yakınında ve Stikovica Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Dubrovnik Feribot İskelesi ile 6,4 mi (10,3 km) ve Gruz Limanı ile 6,4 mi (10,3 km) mesafede.

Dandy restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş apart dairede küçük mutfak, fırın ve mikrodalga fırın var. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve plazma televizyon var. Misafirlerin konforu için elektrikli su ısıtıcıları ve çamaşır makinesi sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri istek üzerine verilmeketdir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve tur/bilet desteği ve piknik alanı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Apart Daire, Birden Çok Yatak, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x