Villa le Magnolie

Margine Coperta-Traversagna
Villa le Magnolie Öne Çıkan Resim
Villa le Magnolie Dış Mekan
Villa le Magnolie Dış Mekan
Villa le Magnolie Dış Mekan
Villa le Magnolie Kahvaltı
Image More +34 fotoğraf
Villa le Magnolie
Via Fedeli 15 , Margine Coperta-Traversagna

Montecatini Terme bölgesindeki Villa le Magnolie konaklamanızda, Funicolare Tramvay Hattı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Tettuccio Kaplıcası ile 6 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu rezidans Arno River ile 16,7 mi (26,8 km) ve Piazza del Popolo ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca rezidansta belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için sauna, spor salonu ve sezonluk açık havuz vardır. Bu rezidansta ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x