Hotel Casa Rossa

Margine Coperta-Traversagna
Hotel Casa Rossa Genel
Hotel Casa Rossa Genel
Hotel Casa Rossa Öne Çıkan Resim
Hotel Casa Rossa Dış Mekan
Hotel Casa Rossa Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Hotel Casa Rossa
Viale Fedele Fedeli 68 , Margine Coperta-Traversagna

Montecatini Terme bölgesindeki Hotel Casa Rossa konaklamanızda, Funicolare Tramvay Hattı ve Tettuccio Kaplıcası ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Piazza del Popolo ile 1,4 mi (2,2 km) ve Terme di Montecatini Spa Merkezi ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

ALBERGO CASA ROSSA, Hotel Casa Rossa misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 33 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Classic Tek Kişilik Oda
Room
Classic Üç Kişilik Oda
Room
Classic Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x