Villa La Terrazza

(area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Sorrento
Villa La Terrazza Genel
Villa La Terrazza Genel
Villa La Terrazza Öne Çıkan Resim
Villa La Terrazza Dış Mekan
Villa La Terrazza Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Villa La Terrazza
Via Luigi De Maio 38 (area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Sorrento

Villa La Terrazza size Sorrento merkezinde, Piazza Tasso ve Sorrento Peninsula ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Pompeii Arkeoloji Parkı ile 16,3 mi (26,2 km) ve Mount Vesuvius - Pompei (bölge) ile 21,3 mi (34,3 km) mesafede.

Villa La Terrazza misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 2 plaj barı bulunmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel atlama havuzu ve düz ekran televizyon olan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve çamaşır makineleri gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için sezonluk açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu Akdeniz stili apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 3 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Room
Apartment for 2 people

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x