Villa La Quercia

(area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Meta
Villa La Quercia Genel
Villa La Quercia Genel
Villa La Quercia Öne Çıkan Resim
Villa La Quercia Dış Mekan
Villa La Quercia Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Villa La Quercia
Via Rivolo 7 (area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Meta

Villa La Quercia konaklamanızda Meta bölgesinde, Meta Plajı ile 0,8 km (0,5 mi) ve Piazza Tasso ile 4,7 km (2,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu konak otel Sorrento Marinası ile 6 km (3,7 mi) ve Fornillo Plajı ile 11,6 km (7,2 mi) mesafede.

Villa La Quercia misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve mikrodalga fırın ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu konak otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Standard Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x