Palazzo Caracciolo

(area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Meta
Palazzo Caracciolo Öne Çıkan Resim
Palazzo Caracciolo Dış Mekan
Palazzo Caracciolo Dış Mekan
Palazzo Caracciolo Dış Mekan
Palazzo Caracciolo Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Palazzo Caracciolo
15 Via Caracciolo Villa Giuseppina (area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Meta

Palazzo Caracciolo misafirlere Meta bölgesinde, plaj yakınında, Sorrento Peninsula ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Meta Plajı ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Piazza Tasso ile 2,7 mi (4,4 km) ve Pompeii Arkeoloji Parkı ile 13,7 mi (22 km) mesafede.

Küçük otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için spor salonu ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu küçük otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Basic
Basic Oda
Room
Panoramic Dört Kişilik Oda
Room
Standard Oda
Room
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Panoramic Dört Kişilik Oda
Room
Basic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x