Villa Keshle Baku

Absheron Region, Bakü
Villa Keshle Baku Öne Çıkan Resim
Villa Keshle Baku Dış Mekan
Villa Keshle Baku Oda Düzeni
Villa Keshle Baku Oda Düzeni
Villa Keshle Baku Oda Düzeni
Image More +9 fotoğraf
Villa Keshle Baku
Keshla Baku Nizami Abdullayev 4/21 Villa Absheron Region, Bakü

Baku bölgesindeki bu villa konaklamanızda, Bliss Land ve Baku Entertainment Centre ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu villa Gobustan Rock Art ile 1,7 mi (2,8 km) ve Metro Park Alışveriş Merkezi ile 5 mi (8 km) mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu villada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak var. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 104-cm LCD televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları sunulmaktadır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x