Ruslan 93

Absheron Region, Bakü
Ruslan 93 Genel
Ruslan 93 Öne Çıkan Resim
Ruslan 93 Dış Mekan
Ruslan 93 Dış Mekan
Ruslan 93 Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Ruslan 93
Ali Valiyev Rd 7a Absheron Region, Bakü

Ruslan 93 konaklamanızda Baku bölgesinde, Bakü Olimpiyat Stadyumu ile 5 km (3,1 mi) ve Bakü Şehir Pisti ile 9,6 km (6 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel 28 Alışveriş Merkezi ile 10,3 km (6,4 mil) ve Azerbaycan Devlet Akademik Opera ve Bale Tiyatrosu ile 11 km (6,8 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

40 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, kapalı havuz ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x