Villa Kerasia

Asites
Villa Kerasia Öne Çıkan Resim
Villa Kerasia Dış Mekan
Villa Kerasia Dış Mekan
Villa Kerasia Dış Mekan
Villa Kerasia İç Mekan
Image More +28 fotoğraf
Villa Kerasia
Vlahiana , Asites

Villa Kerasia misafirlere Kandiye bölgesinde, dağda, Knossos Sarayı ile 16,8 mi (27 km) mesafede ve Gortyna ile 9,4 mi (15,1 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel General University Hospital of Heraklion ile 9,8 mi (15,7 km) ve Foundation for Research and Technology - Hellas ile 10,4 mi (16,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Zemin Kat
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x