Villa Daskalogianni

Asites
Villa Daskalogianni Öne Çıkan Resim
Villa Daskalogianni Dış Mekan
Villa Daskalogianni Dış Mekan
Villa Daskalogianni Dış Mekan
Villa Daskalogianni Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Villa Daskalogianni
Aygenikh, Crete Island , Asites

Villa Daskalogianni misafirlere Kandiye bölgesinde, dağda, Knossos Sarayı ile 16,8 mi (27 km) mesafede ve Gortyna ile 9,4 mi (15,1 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon General University Hospital of Heraklion ile 9,7 mi (15,7 km) ve Foundation for Research and Technology - Hellas ile 10,4 mi (16,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Stüdyo Süit, 1 Yatak Odası
Family
Family Süit, 2 Yatak Odası
Traditional
Traditional Apart Daire, 3 Yatak Odası
Luxury
Luxury Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Traditional
Traditional Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x