Villa Karibu

Mahe Adası
Villa Karibu Öne Çıkan Resim
Villa Karibu Dış Mekan
Villa Karibu Yerinde Yemek
Villa Karibu Yerinde Yemek
Villa Karibu Yerinde Yemek
Image More +25 fotoğraf
Villa Karibu
Au Cap , Mahe Adası

Bu villa misafirlere Mahe Adası bölgesinde, plaj yakınında, Anse Aux Pins Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Domaine de Val des Près Müzesi ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa La Plaine St. Andre ile 0,8 mi (1,4 km) ve Seychelles Golf Club ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Klimalı bu villada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Banyoda ayrı küvet ve duş, derin küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve masa sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Villa, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x