Villa Caballero Luxury Chalets

Mahe Adası
Villa Caballero Luxury Chalets Öne Çıkan Resim
Villa Caballero Luxury Chalets Dış Mekan
Villa Caballero Luxury Chalets Dış Mekan
Villa Caballero Luxury Chalets Dış Mekan
Villa Caballero Luxury Chalets Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Villa Caballero Luxury Chalets
Turtle Bay Estates , Mahe Adası

Villa Caballero Luxury Chalets misafirlere Mahe Adası bölgesinde, okyanus kıyısında, Anse Aux Pins Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Domaine de Val des Près Müzesi ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon La Plaine St. Andre ile 0,8 mi (1,4 km) ve Seychelles Golf Club ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Misafirler için 3 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Dağ Evi, Sigara İçilmez
Room
Junior Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x