Villa Kapella

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Vatos
Villa Kapella Öne Çıkan Resim
Villa Kapella Dış Mekan
Villa Kapella Dış Mekan
Villa Kapella Dış Mekan
Villa Kapella Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Villa Kapella
Vatos Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Vatos

Korfu bölgesindeki Villa Kapella misafirlere kırsal bölgede, Myrtiotissa Plajı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Aqualand ile 9 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu apart daire Glyfada Plajı ile 4,7 km (2,9 mil) ve Agios Gordios Plajı ile 13,1 km (8,1 mil) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 19-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x