Villa Kanwara

Ao Nang
Villa Kanwara Genel
Villa Kanwara Öne Çıkan Resim
Villa Kanwara Dış Mekan
Villa Kanwara Yerinde Yemek
Villa Kanwara Yerinde Yemek
Image More +15 fotoğraf
Villa Kanwara
164 Moo 4, Aonang, Muang , Ao Nang

Bu villa misafirlere Krabi bölgesinde, plaj yakınında, Ao Nang Plajı ve Wattanapat Hospital ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Nopparat Thara Plajı ile 1,6 mi (2,6 km) ve Khlong Muang Plajı ile 6,9 mi (11,1 km) mesafede.

Klimalı bu villada özel havuz ve düz ekran televizyon ayrıcalığı yaşayın. Size özel, balkon veya veranda vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve kablolu TV kanalları var. Misafirler için özel banyoda derin küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık tenis kortu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

3-Bedroom
3-Bedroom Villa with Private Pool

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x