Oh I Sea Hostel

Güney Tayland, Ao Nang
Oh I Sea Hostel Öne Çıkan Resim
Oh I Sea Hostel İç Mekan
Oh I Sea Hostel İç Mekan
Oh I Sea Hostel Oda Düzeni
Oh I Sea Hostel Oda Düzeni
Image More +12 fotoğraf
Oh I Sea Hostel
247/4 Moo.5 Aonang Muang Güney Tayland, Ao Nang

Oh I Sea Hostel misafirlere Krabi bölgesinde, plaj yakınında, Ao Nang Plajı ve Wattanapat Hospital ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Nopparat Thara Plajı ile 1,3 mi (2,1 km) ve Khlong Muang Plajı ile 7,3 mi (11,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

16 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Dağ Manzaralı
Room
Süit, 1 Yatak Odası
Room
Bunk Bed in Mixed Dormitory Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x