Villa Kalyan Hotel

Kişinev
Villa Kalyan Hotel Öne Çıkan Resim
Villa Kalyan Hotel İç Mekan
Villa Kalyan Hotel İç Mekan
Villa Kalyan Hotel Oda Düzeni
Villa Kalyan Hotel Oda Düzeni
Image More +43 fotoğraf
Villa Kalyan Hotel
15 Strada Arheolog Ion Casian-Suruceanu , Kişinev

Kişinev bölgesindeki Villa Kalyan Hotel konaklamanızda Gül Vadisi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Kutsal Kapılar ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Parcul Catedralei & Grădina Publică Ştefan cel Mare şi Sfînt ile 2,4 mi (3,8 km) ve Piata Centrala ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Villa Kalyan Restaurant ideal, a havuz kenarı restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek keyfi sunuyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için plazma televizyon olan 9 oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve kaplıca suyu banyosu bulunur.

Açık havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve balo salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Jakuzi, Şehir Manzaralı
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x