Weekend Boutique Hotel

Kişinev
Weekend Boutique Hotel Genel
Weekend Boutique Hotel Genel
Weekend Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Weekend Boutique Hotel Dış Mekan
Weekend Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Weekend Boutique Hotel
7, Arborilor Str. , Kişinev

Weekend Boutique Hotel misafirlere Kişinev merkezinde, Gül Vadisi ve Kutsal Kapılar ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Parcul Catedralei & Grădina Publică Ştefan cel Mare şi Sfînt ile 1,5 mi (2,4 km) ve Piata Centrala ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 10.30, hafta sonu 9.00 ve öğlen arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 23 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Tek Kişilik Oda
Business
Business Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Süit
Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x