Villa Grande

Capo Peloro
Villa Grande Genel
Villa Grande Genel
Villa Grande Genel
Villa Grande Genel
Villa Grande Genel
Image More +45 fotoğraf
Villa Grande
Via Consolare Pompea, 1853 , Capo Peloro

Villa Grande misafirlere Messina (VI Circoscrizione) bölgesinde, Ganzirri Gölü yakınında ve Sant'Agata Beach ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Villa San Giovanni Feribot Terminali ile 11,3 mi (18,2 km) ve Messina Boğazı ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün self servis servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve düz ekran televizyon olan 3 ayrı ayrı döşenmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve piknik alanı vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x