Limoni sul mare

Doğu Sicilya, Capo Peloro
Limoni sul mare Öne Çıkan Resim
Limoni sul mare İç Mekan
Limoni sul mare İç Mekan
Limoni sul mare İç Mekan
Limoni sul mare İç Mekan
Image More +25 fotoğraf
Limoni sul mare
Via verso lido 18 ganzirri messina Doğu Sicilya, Capo Peloro

Limoni sul mare misafirlere Messina (VI Circoscrizione) bölgesinde, Messina Boğazı ve Ganzirri Gölü yakınında. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Villa San Giovanni Feribot Terminali ile 13,2 mi (21,3 km) ve Messina Yüksek Gerilim Hattı Direkleri ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 2 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda, Özel Banyo (External Bathroom)
Room
Dört Kişilik Oda, Özel Banyo (External Bathroom)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x