Villa Gens Camuria

Conero Şarap Bölgesi, Camerano
Villa Gens Camuria Genel
Villa Gens Camuria Genel
Villa Gens Camuria Genel
Villa Gens Camuria Genel
Villa Gens Camuria Genel
Image More +47 fotoğraf
Villa Gens Camuria
Via Direttissima del Conero 2 Conero Şarap Bölgesi, Camerano

Villa Gens Camuria misafirlere Camerano bölgesinde, golf sahasına yakın, Camerano Mağaraları ve Chiesa di San Francesco 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu tatil evi Conero Dağı ile 9,2 mi (14,8 km) ve Conero Bölge Parkı ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

İtalyan mutfağı sevenler için The Meal ideal; otelin deniz ürünleri restoranı içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz alakart kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

17 odada mikrodalga fırın ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 43-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Bitişik şaraphane, açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu tatil evinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Misafirler (ücretli) servisi kullanarak yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Süit
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x