Palazzo Ruschioni Boutique Hotel

Conero Riviera, Camerano
Palazzo Ruschioni Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Palazzo Ruschioni Boutique Hotel Dış Mekan
Palazzo Ruschioni Boutique Hotel Dış Mekan
Palazzo Ruschioni Boutique Hotel İç Mekan
Palazzo Ruschioni Boutique Hotel Golf
Image More +22 fotoğraf
Palazzo Ruschioni Boutique Hotel
Via San Francesco 22 Conero Riviera, Camerano

Palazzo Ruschioni Boutique Hotel misafirlere Camerano bölgesinde, golf sahasına yakın, Chiesa di San Francesco ve Conero Bölge Parkı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Conero Dağı ile 7,7 mi (12,4 km) ve Camerano Mağaraları ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve bebek bakımı (ücretli) dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Classic
Classic İki Ayrı Yataklı Oda
Classic
Classic Dört Kişilik Oda
Room
Classic Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x