Villa Gallone

(area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Sorrento
Villa Gallone Genel
Villa Gallone Genel
Villa Gallone Genel
Villa Gallone Öne Çıkan Resim
Villa Gallone Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Villa Gallone
Via Nastro Verde 1 (area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Sorrento

Villa Gallone misafirlere Sorrento bölgesinde, plaj yakınında, Piazza Tasso ve Sorrento Peninsula ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Pompeii Arkeoloji Parkı ile 17,5 mi (28,1 km) ve Mount Vesuvius - Pompei (bölge) ile 23,2 mi (37,4 km) mesafede.

Misafirler açık özel spa küveti ve düz ekran televizyon olan 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Misafirler spa küveti gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Üç Kişilik Oda
Room
Villa
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Elite Villa
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x