Villa Florence

Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Yurta
Villa Florence Genel
Villa Florence Genel
Villa Florence Öne Çıkan Resim
Villa Florence Dış Mekan
Villa Florence Dış Mekan
Image More +74 fotoğraf
Villa Florence
Residential Complex, Vit 1 Str. Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Yurta

Villa Florence konaklamanızda Sveti Vlas bölgesinde, tarihi bölgede, Dinevi Marina ve Güneşli Sahil ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan apart daire Platinum Casino Kumarhanesi ile 3,5 km (2,2 mi) ve Action Aquapark su parkı ile 4,2 km (2,6 mi) mesafede.

Restoranda Villa Florence misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 30 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 38-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz, sauna ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

City
City Stüdyo
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası
Luxury
Luxury Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Comfort Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x