Villa Filaus

South Dalmatia, Lapad
Villa Filaus Öne Çıkan Resim
Villa Filaus İç Mekan
Villa Filaus İç Mekan
Villa Filaus Oda Manzaraları
Villa Filaus Oda Manzaraları
Image More +36 fotoğraf
Villa Filaus
Marka Marulica 6 South Dalmatia, Lapad

Villa Filaus misafirlere Dubrovnik bölgesinde, plaj yakınında, Poluotok Lapad ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Lapad Plajı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Dubrovnik Feribot İskelesi ile 1,8 mi (2,9 km) ve Gruz Limanı ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Misafirler için LCD televizyon olan 8 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x