Villa Felicia

Doğu Sicilya, Noto Marina
Villa Felicia Genel
Villa Felicia Genel
Villa Felicia Öne Çıkan Resim
Villa Felicia Dış Mekan
Villa Felicia Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Villa Felicia
Via Petalo 26 Doğu Sicilya, Noto Marina

Villa Felicia konaklamanızda Noto bölgesinde, Eloro Plajı ile 2,8 km (1,8 mi) ve Vendicari Natural Koruma Alanı ile 5 km (3,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Ducezio Sarayı ile 7,9 km (4,9 mil) ve Noto Katedrali ile 8 km (5 mil) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 22 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Classic
Classic Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Standard
Standard Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Standard
Standard Oda, 2 Yatak Odası
Grand
Grand Oda, Birden Çok Yatak, Mutfak
Matrimoniale
Matrimoniale Standard a 250 metri
Appartamento
Appartamento a 250 metri
Room
Grand Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Mutfak
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x