Villa Elleo

Lesser Sunda Islands, Seminyak
Villa Elleo Öne Çıkan Resim
Villa Elleo Dış Mekan
Villa Elleo Kahvaltı
Villa Elleo Oda Manzaraları
Villa Elleo Oda Manzaraları
Image More +41 fotoğraf
Villa Elleo
Jalan Drupadi 1 Gang Bunut 1A Lesser Sunda Islands, Seminyak

Villa Elleo misafirlere Seminyak (Merkez Seminyak) bölgesinde, Restoranlar Sokağı ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Sunset Point Alışveriş Merkezi ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Seminyak Plajı ile 1 mi (1,6 km) ve Legian Plajı ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Villada oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 3 klimalı odada özel havuz ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimiz için özel küçük mutfak ve içinde buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu villada misafilere tur/bilet desteği ve bisiklet park alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Villa, 4 Yatak Odası, Havuz Kenarı
Room
Deluxe Villa, 2 Yatak Odası, Havuz Kenarı
Room
Deluxe Villa, 6 Yatak Odası, Havuz Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x