Villa Dewata Seminyak

Lesser Sunda Islands, Seminyak
Villa Dewata Seminyak Genel
Villa Dewata Seminyak Öne Çıkan Resim
Villa Dewata Seminyak Dış Mekan
Villa Dewata Seminyak Dış Mekan
Villa Dewata Seminyak Dış Mekan
Image More +63 fotoğraf
Villa Dewata Seminyak
Jalan Basangkasar 15B Gang Dewata Lesser Sunda Islands, Seminyak

Villa Dewata Seminyak misafirlere Seminyak (Merkez Seminyak) bölgesinde, Restoranlar Sokağı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Sunset Point Alışveriş Merkezi ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Seminyak Plajı ile 1 mi (1,6 km) ve Legian Plajı ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 2 klimalı odada özel havuz ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 5 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Havuz Manzaralı
Room
Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x