Villa El Murmullo by La Casa Que Canta

Zihuatanejo
Villa El Murmullo by La Casa Que Canta Öne Çıkan Resim
Villa El Murmullo by La Casa Que Canta Dış Mekan
Villa El Murmullo by La Casa Que Canta Dış Mekan
Villa El Murmullo by La Casa Que Canta Dış Mekan
Villa El Murmullo by La Casa Que Canta İç Mekan
Image More +22 fotoğraf
Villa El Murmullo by La Casa Que Canta
C. Eslabon bajada hacia Playa La Ropa Colonia Playa la Ropa , Zihuatanejo

Villa El Murmullo by La Casa Que Canta misafirlere Zihuatanejo (Playa La Ropa) bölgesinde, Zihuatanejo Koyu ve La Ropa Plajı yakınında. Bu 4 yıldızlı villa Las Gatas Plajı ile 1,6 mi (2,6 km) ve La Madera Plajı ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 odada özel atlama havuzu ve LED televizyon vardır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Özel mutfak ve içinde buzdolabı ve mikrodalga fırın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Koy Manzaralı
Room
Çatı Katı Süiti (Penthouse)
Room
Luxury Oda, Bahçeli
Room
Junior Oda
Room
Junior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x