Villa El Ensueño by La Casa Que Canta

Zihuatanejo
Villa El Ensueño by La Casa Que Canta Genel
Villa El Ensueño by La Casa Que Canta Öne Çıkan Resim
Villa El Ensueño by La Casa Que Canta Dış Mekan
Villa El Ensueño by La Casa Que Canta İç Mekan
Villa El Ensueño by La Casa Que Canta İç Mekan
Image More +58 fotoğraf
Villa El Ensueño by La Casa Que Canta
Camino Escénico a Playa La ropa S/N Playa La Ropa , Zihuatanejo

Villa El Ensueño by La Casa Que Canta misafirlere Zihuatanejo (Playa La Ropa) bölgesinde, La Madera Plajı ve Kioto Plaza Oteli ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Büyük Plaj ile 1,3 km (0,8 mi) mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 4 klimalı odada özel havuz ve LED televizyon vardır. Odalarda özel veranda bulunur. Özel mutfak ve içinde buzdolabı. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Crepusculo
Crepusculo
Room
Luxury Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Koy Manzaralı
Room
Deluxe Oda
Room
Romance
Room
Talisman

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x