Villa El Jable Lanzarote

Lanzarote, Muñique
Villa El Jable Lanzarote Öne Çıkan Resim
Villa El Jable Lanzarote Dış Mekan
Villa El Jable Lanzarote Dış Mekan
Villa El Jable Lanzarote Dış Mekan
Villa El Jable Lanzarote Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Villa El Jable Lanzarote
Calle el Cestón, 23 Lanzarote, Muñique

Teguise bölgesindeki Villa El Jable Lanzarote konaklamanızda El Patio Tarım Müzesi ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Campesino Müze Evi ile 9 dakika mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Pocillos Plajı ile 13,5 mi (21,7 km) ve Puerto del Carmen Plajı ile 15,2 mi (24,5 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 4 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x