Villa Ducci

San Gimignano
Villa Ducci Genel
Villa Ducci Genel
Villa Ducci Öne Çıkan Resim
Villa Ducci Dış Mekan
Villa Ducci Dış Mekan
Image More +95 fotoğraf
Villa Ducci
Località San Biagio , San Gimignano

San Gimignano bölgesindeki Villa Ducci misafirlere tarihi bölgede, Sant'Agostino Kilisesi ve Montestaffoli Kalesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Piazza delle Erbe ile 2,9 km (1,8 mil) ve Luigi Pecori Meydanı ile 2,9 km (1,8 mil) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek keyfi ayrıcalığı sunuyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi de mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 24 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Toskana stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve asansör vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x