Rocca degli Olivi

San Gimignano
Rocca degli Olivi Öne Çıkan Resim
Rocca degli Olivi Dış Mekan
Rocca degli Olivi Dış Mekan
Rocca degli Olivi Dış Mekan
Rocca degli Olivi Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Rocca degli Olivi
Loc. Cellole, 58 , San Gimignano

San Gimignano bölgesindeki Rocca degli Olivi misafirlere kırsal bölgede, Sant'Agostino Kilisesi ve Rocca of Montestaffoli 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Montestaffoli Kalesi ile 2,1 mi (3,4 km) ve Ornitoloji Müzesi ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Bitişik şaraphane gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Luxury Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x