Villa Dragoni

Buttrio
Villa Dragoni Genel
Villa Dragoni Genel
Villa Dragoni Öne Çıkan Resim
Villa Dragoni Dış Mekan
Villa Dragoni Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Villa Dragoni
Via Florio 18 , Buttrio

Buttrio bölgesindeki Villa Dragoni konaklamanızda Bowling 71 ve Ronchi di Sant'Egidio Çiftlik Evi ve Restoranı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu çiftlik oteli Isonzo ile 5,8 mi (9,4 km) ve Valter Scarbolo ile 6,5 mi (10,4 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 12 oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu çiftlik otelinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, asansör ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Buttrio bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu çiftlik oteli misafirlerimize 2799 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Ek Bina
Room
Deluxe Oda, Üzüm Asması Manzaralı
Room
Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x