LE FUCINE HOTEL

Buttrio
LE FUCINE HOTEL Öne Çıkan Resim
LE FUCINE HOTEL Dış Mekan
LE FUCINE HOTEL İç Mekan
LE FUCINE HOTEL Yerinde Yemek
LE FUCINE HOTEL Yerinde Yemek
Image More +8 fotoğraf
LE FUCINE HOTEL
Via Nazionale 48 , Buttrio

Buttrio bölgesindeki LE FUCINE HOTEL konaklamanızda Isonzo ve Ronchi di Sant'Egidio Çiftlik Evi ve Restoranı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Collio Livon Şaraphanesi ile 5,4 mi (8,7 km) ve Bowling 71 ile 6,1 mi (9,8 km) mesafede.

LE FUCINE BRASSERIE yemek servisi için ideal, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

64 odada minibar ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine mevcuttur.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Buttrio bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 700 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x